هفتمین رویداد ایده‌پردازی دانشگاه کاشان

۱۸ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۲ کد : ۷۱۱۸ رویدادها
هفتمین رویداد ایده‌پردازی دانشگاه کاشان در روز چهارشنبه مورخ ۱۷ خردادماه ۱۳۹۶ با موضوع «رشته تحصیلی و کسب و کار فردای من» توسط مرکز کارآفرینی در سالن کنفرانس دانشکده علوم پایه با هدف شناسایی و توانمندسازی ایده‌ها برگزار شد.

هفتمین رویداد ایده‌پردازی دانشگاه کاشان در روز چهارشنبه مورخ 17 خردادماه 1396 با موضوع «رشته تحصیلی و کسب و کار فردای من» توسط مرکز کارآفرینی در سالن کنفرانس دانشکده علوم پایه با هدف شناسایی و توانمندسازی ایده‌ها برگزار شد.

رویداد ایده‌پردازی به عنوان یکی از ارکان مهم اکوسیستم کارآفرینی منشأ تحول و شناخت فرصت‌ها محسوب می‌شود. همزمان با آشنایی و شناخت عمیق‌تر دانشجویان به وضوح شاهد رشد و پختگی ایده‌ها و طرح‌های دانشجویان هستیم و بسیاری از ایده‌ها و به خصوص برترین‌های این رویداد از ظرفیت‌های لازم برای ورود به مرکز رشد و تجاری‌سازی برخوردارند. نزدیکی ایده‌های دانشجویان به بازار و کم‌کردن فاصله ایده تا محصول، نویدبخش یک تحرک مناسب دانشگاه جهت شناخت مشکل و تولید فناوری به منظورایفای وظایف می‌باشد. امید است با ورود ایده‌ها به مرکز رشد و حمایت‌های مختلف از آن‌ها، دانشجویان ایده‌پرداز بتوانند از مزایای این مرکز حمایتی برخوردار شوند.

برندگان هفتمین مسابقه ایده‌پردازی عبارتند از:

1. نفر اول آقای حامد بنانی‌فر دانشجوی رشته کارشناسی ارشد نانومهندسی شیمی با ایده «ساخت الیاف و لباس هوشمند حرارتی»
  2.  نفر دوم آقای عبداله حسنی دانشجوی رشته کارشناسی مکانیک با ایده «چکانه»
  3. نفر سوم آقای سید علی موسوی دانشجوی دکترای منابع طبیعی با ایده «تولید بادشکن سازگار با محیط زیست»

ضمناً ایده‌های زیر به  صورت مشترک از طرف دانشجویان به عنوان ایده برتر دانشجویی انتخاب شدند:

• داوود کرمی‌نیا دانشجوی ارشد الهیات با ایده‌های «دستگاه فیزیوتراپ خانگی مخصوص عضلات زانو» و «مهر پاک‌کن»
  • هومن محمودی دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی با ایده «افزایش بازده جداسازی اسانس گل محمدی با فناوری نانو»