مسابقه کتابخوانی کارآفرینی

۲۷ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۳ کد : ۲۲۴۰۵ اخبار مرکزکارآفرینی

اطلاعات تکمیلی و تذکرات مهم مسابقه کتابخوانی کارآفرینی-پاییز 1402

تذکر1

شرکت در مسابقه برای عموم آزاد می‌باشد.

تذکر2

منبع سؤالات آزمون،  دو کتاب «کارخانه پول‌سازی» و «چگونه کارآفرین شویم» است.

دریافت PDF کتاب کارخانه پول‌سازی                         دریافت  PDF کتاب چگونه کارآفرین شویم

تذکر3

آزمون مسابقه در روز چهارشنبه مورخ 24 آبان‌ماه 1402 رأس ساعت 13 به صورت حضوری در محل دانشگاه کاشان برگزار خواهد گردید. مکان دقیق آزمون در دانشگاه به شماره همراه ثبت‌نام‌کنندگان پیامک خواهد شد.

تذکر4

مهلت ثبت نام در مسابقه تا پایان روز 22 آبان‌ماه 1402 می باشد.

توجه شود که افرادی می‌توانند در مسابقه شرکت نمایند که در مسابقه حتماً ثبت‌نام کرده باشند.

تذکر5

جوایز مسابقه به قرار زیر است:

• سه نفر اول هرکدام مبلغ یک میلیون تومان(به شرط امتیاز بالای 80 نمره از 100 نمره)
  • سه نفر دوم هرکدام مبلغ 600هزار تومان(به شرط امتیاز بالای 60 نمره از 100 نمره)
  • سه نفر سوم هرکدام مبلغ 400هزار تومان(به شرط امتیاز بالای 40 نمره از 100 نمره)
  • سه نفر چهارم هرکدام شرکت رایگان در یکی از دوره‌های مرکز کارآفرینی(دوره‌های با شهریه‌ی حداکثر300هزار تومان)(به شرط امتیاز بالای 30 نمره از 100 نمره)

تذکر6

هزینه شرکت در مسابقه 20هزارتومان می‌باشدکه  در صورت انصراف یا عدم شرکت در مسابقه، هزینه عودت داده نخواهد گردید.

مهلت ثبت نام به اتمام رسید

متقاضیان سؤال یا پیشنهاد راجع به مسابقه می توانند با شماره‌های 55913284 و 09301091296 (تماس یا از طریق پیام‌رسان ایتا) ارتباط برقرار نمایند