مسابقه کتابخوانی کارآفرینی(اردیبهشت۹۹)

کتاب «افسانه کارآفرینی»

اثر مایکل گربر ترجمه کاوش حسین‌تبار و مجید فیاض‌فر

تذکر

این مسابقه، ویژه دانشجویان دانشگاه کاشان، دانش‌آموختگان دانشگاه کاشان و کارکنان دانشگاه کاشان می‌باشد.

زمان مسابقه

31 اردیبهشت‌ماه، ساعت 11 صبح

نحوه برگزاری مسابقه

• مسابقه به صورت مجازی برگزار می‌گردد. لذا برای افراد ثبت‌نام‌کننده یک نام کاربری و رمز، پیامک خواهد شد که در ساعت و تاریخ ذکر شده در آزمون شرکت نمایند.
  • سوالات مسابقه به صورت 4 گزینه‌ای(تستی) می‌باشد.
  • سوالات مسابقه از کل کتاب ذکرشده می‌باشد.

نحوه‌ی در یافت فایل الکترونیکی کتاب

برای دریافت فایل الکترونیکی کتاب افسانه کارآفرینی به سایت fidibo.com مراجعه نمائید.

(تنها منبع مسابقه، فقط  سایت fidibo.com  می‌باشد)

جوایز مسابقه

1. نفر اول مبلغ یک‌میلیون تومان وجه نقد
  2. نفر دوم مبلغ هفتصد هزار تومان وجه نقد
  3. نفر سوم مبلغ پانصد هزار تومان وجه نقد
  4. نفر دوم مبلغ سیصد هزار تومان وجه نقد
  5. 5 نفر بعد هرکدام مبلغ صدهزار تومان وجه نقد
  6. هدیه، ویژه کلیه شرکت‌کنندگان: برای کلیه افراد شرکت‌کننده در مسابقه کتابخوانی کارآفرینی، کد تخفیف 30% برای کلیه کتاب‌های سایت فیدیبو اعطاء خواهد شد

تذکر مهم

در صورتی که نفرات برتر امتیاز یکسانی داشته‌باشند اولویت رتبه‌بندی با آن‌ها خواهد بود ولی چون امتیازشان یکسان است به هر نفر از افراد دارای امتیاز مشابه، مبلغ میانگین داده خواهد شد. به عنوان مثال اگر3 نفر دارای بالاترین امتیاز، امتیاز یکسان داشته باشند میانگین مبالغ رتبه‌های اول، دوم و سوم  (حدود 730هزار تومان) به هریک اعطاء خواهد گردید. طبعاً برای امتیازهای پایین‌تر از این سه نفر  رتبه‌های 4 به بعد تعلق خواهد گرفت.

نحوه‌ی ثبت‌نام در مسابقه

متقاضیان شرکت در مسابقه کتابخوانی «افسانه کارآفرینی» برای ثبت‌نام به لینک زیر مراجعه نمایند.

لینک ثبت‌نام

کلید واژه ها: مسابقه کتابخوانی مرکز کارآفرینی افسانه کارآفرینی