دومین همایش کارآفرینی در بیوتکنولوژی
لازم به توضیح است که ماهیت بین رشتهای بودن این رشته، مجموعه فعالیتهای تجاری در این زمینه و نقش آن در اقتصاد محلی کاشان لزوم توجه بیشتر به بیوتکنولوژی را میطلبد.
بخش مهمی از اقتصاد و فعالیتهایی که از برندهای ممتاز منطقهی کاشان محسوب میشوند شامل گلاب، اسانس، گیاهان دارویی، پرورش ماهیان زینتی، پرورش عقرب، زمینه تولید زالو و مشتقات آن و بسیاری از فعالیتهای صنعتی مرتبط را شامل میشود.
ارتباط فعالیتهای جاری با دانشگاه میتواند ضمن علمی و سپس صنعتیکردن و ورود فناوریهای نوین ضامن استمرار و رشد این فعالیتها باشد. به همین دلیل برنامههای مرکز کارآفرینی ارتباط و توجه هرچه بیشتر بین واحدهای تولیدی با دانشگاه است. در این نشست ابتدا آقای کارگرنژاد از متخصصین حوزه علمی و عملی کارآفرینی راهکارهای تبدیل ایده به ثروت سخنرانی و سپس گزارشی از فعالیتهای خانوادگی خود را بیان نمودند. آقای کارگرنژاد از کارآفرینان برتر استان و ملی میباشند.
سپس آقای تولایی رئیس انجمن ژنتیک ایران در ارتباط با فرصتهای موجود و شناخت ظرفیتهای محلی و ملی بیوتکنولوژی به عنوان یکی از رشتههای مهم و تأثیرگذار، سخنرانی مبسوطی نمودند و به سؤالات دانشجویان پاسخ دادند.
تلاش و پیگیری مدیرگروه و اساتید بیوتکنولوژی چه در دوره جاری و گذشته در ایجاد شور و نشاط و همکاری با مرکز کارآفرینی مهم است و ما کمال تقدیر و تشکر از اساتید محترم این گروه داریم.
نظر شما :