دوره‌های آموزشی و مهارتی ویژه پاییز ۹۵

۰۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۹ کد : ۶۴۷۴ اخبار مرکزکارآفرینی
رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: این مرکز در راستای سیاست‌های آموزشی خود،در نیمه اول سال تحصیلی ۹۶-۹۵حدود۵۰ دوره آموزشی و مهارتی در دو حوزه عمومی و تخصصی را برگزار می‌نماید.

رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: این مرکز در راستای سیاست‌های آموزشی خود،در نیمه اول سال تحصیلی 96-95حدود50 دوره آموزشی و مهارتی در دو حوزه عمومی و تخصصی را برگزار می‌نماید.
ایشان همچنین از برگزاری دوره‌های زبان انگلیسی و مکالمه خبر داد و اظهار داشت: به منظور آشنایی دانشجویان با زبان انگلیسی به عنوان زبان مرجع و همچنین زبان ارتباط با مجامع علمی خارجی، این مرکز اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی در تمامی سطوح Elementary)، PreIntermediate، Intermediate،UpperIntermediate و (Advanced  نموده است. لازم به ذکر است که قبل از برگزاری این دوره‌ها، از شرکت‌کنندگان، آزمون استاندارد تعیین سطح به صورت کتبی و شفاهی به عمل می‌آید.

ایشان در پایان افزود: شرکت در این دوره‌ها برای عموم آزاد است و ثبت‌نام آن‌ها فقط از طریق سایت مرکز کارآفرینی امکان‌پذیر می‌باشد.
لیست دوره‌های پاییز 95 به قرار زیر می‌باشد:
دوره‌های عمومی
دوره‌های تخصصی