برگزاری دوره‌های آموزشی و مهارتی ویژه تابستان ۹۵

۰۱ مهر ۱۳۹۵ | ۱۲:۲۵ کد : ۶۴۷۳ اخبار مرکزکارآفرینی
رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: مرکز کارآفرینی در تابستان امسال، حدود ۴۷ دوره آموزشی و مهارتی را در دو حوزه عمومی و تخصصی برگزار نمود.

رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: مرکز کارآفرینی در تابستان امسال، حدود 47 دوره آموزشی و مهارتی را در دو حوزه عمومی و  تخصصی برگزار نمود.

داوود حسنعلیان دوره های عمومی را  شامل ICDL، Photoshop، حسابداری، دوربین مداربسته، سیم کشی و برق ساختمان، جوشکاری، تعمیر تلفن همراه، طراحی فرش، طراحی لباس، کسب و کار ،... ذکر کرد و افزود: در تابستان امسال همچنین دوره های تخصصی در حوزه های مهندسی کامپیوتر، مهندسی مکانیک، معماری، مهندسی برق، شبکه و  امنیت شبکه و روش‌های مقابله با HACKING برگزار شد.

وی شرکت در دوره های مرکز کارآفرینی را برای عموم آزاد دانست و اظهار کرد:  علاقمندان به شرکت در این دوره‌ها برای ثبت‌نام باید به وب سایت مرکز کارآفرینی به آدرس karafarini.kashanu.ac.ir  مراجعه نمایند.

لیست کامل دوره‌های تابستان95 به قرار زیر است:
دوره‌های عمومی و تخصصی
دوره‌های شبکه