دوره حرفه ای کسب درآمد از اینستاگرام

۲۱ مهر ۱۴۰۳ | ۲۰:۳۷ کد : ۲۴۵۹۱ اخبار مرکزکارآفرینی

اطلاعات تکمیلی، قوانین و شرایط دوره کسب درآمد از اینستاگرام-پاییز1403

1

ثبت نام دوره ‌برای عموم آزاد است و  50 درصد تخفیف ویژه دانشجویان دانشگاه کاشان و 35درصد ویژه دانشجویان سایر دانشگاه‌ها می‌باشد.

2

دوره ‌به صورت مجازی از طریق یکی از سامانه‌های آموزشی برگزار می‌گردد که متعاقباً به اطلاع رسانده خواهد شد.

3

مهلت ثبت نام دوره‌ تا پایان روز 27مهرماه 1403 می باشد.

4

انصراف از دوره و عودت هزینه فقط تا قبل از شروع برگزاری دوره امکان‌پذیر است. با شروع برگزاری دوره انصراف قبول نمی‌گردد و هزینه عودت داده نخواهد شد.

5

بعد از اتمام دوره برای شرکت‌کنندگانی که حداقل در دو سوم جلسات دوره‌ حضور داشته‌اند و در آزمون پایانی نمره لازم  را کسب نمایند  گواهی‌نامه از طرف مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان صادر خواهد گردید.

کد دوره

نام دوره

زمان و شکل برگزاری دوره

شهریه  دوره