دوره مهارت‌های هفتگانه کامپیوتر(ICDL)

۲۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۵ کد : ۲۳۳۴۸ اخبار مرکزکارآفرینی

اطلاعات تکمیلی، قوانین و شرایط دوره‌ مهارت‌های هفتگانه کامپیوتر مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان- ویژه زمستان 1402

1. ثبت نام دوره‌ برای عموم آزاد است و  تخفیف 50درصدی شهریه دوره‌ ویژه دانشجویان و کارکنان دولت و خانواده کارکنان دولت تا پایان روز سوم اسفندماه می‌باشد.

تذکر مهم:گواهینامه دوره‌   ICDL  از طرف سازمان فنی و حرفه‌ای می‌باشد و این هم منوط به قبولی در آزمون فنی و حرفه‌ای می‌باشد. توجه شود که آزمون فنی و حرفه‌ای این دوره به صورت تئوری و عملی در مرکز فنی و حرفه‌ای کاشان برگزار خواهد شد.

تذکر مهم: با توجه به آن که گواهینامه  دوره‌  ICDL از طرف سازمان فنی و حرفه‌ای می‌باشد هزینه ثبت‌ در پرتال فنی و حرفه‌ای و هزینه آزمون فنی و حرفه‌ای(مبلغ 90هزار تومان) جداگانه در ابتدای دوره از ثبت‌نام‌کنندگان اخذ خواهد شد.

نکته:افرادی که گواهینامه ICDL  دانشگاه کاشان را خواسته باشند آزمونش مجازی خواهد بود و نیاز به هزینه آزمون هم نخواهد بود.

در صورت انصراف از دوره‌‌‌ای، هزینه عودت داده نمی‌شود.  فقط در صورت برگزار نشدن دوره‌، هزینه عودت داده خواهد شد.

عنوان دوره

مدرس

زمان و

چگونگی برگزاری دوره