آموزش سرمایه گذاری در بورس-تمدید شد

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۳ کد : ۲۲۸۰۸ اخبار مرکزکارآفرینی

اطلاعات تکمیلی، قوانین و شرایط دوره سرمایه‌گذاری در بورس -مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان- ویژه پاییز 1402

1. ثبت نام دوره برای عموم آزاد است و  تخفیف 40درصدی برای دانشجویان و کارکنان دولت و خانواده کارکنان می‌باشد.
  1. دوره به صورت مجازی و آنلاین از یکی از سامانه‌های آموزشی برگزار خواهد گردید. معرفی سامانه متعاقباً اعلام می‌گردد.
  1. بعد از اتمام دوره، برای شرکت‌کنندگانی که حداقل در دو سوم جلسات دوره‌ حضور داشته‌اند گواهینامه از طرف مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان صادر خواهد گردید.
  1. در صورت انصراف از دوره، هزینه عودت داده نمی‌شود،  فقط در صورت برگزار نشدن دوره‌، هزینه عودت داده خواهد شد.

عنوان دوره

مدرس

زمان و

چگونگی برگزاری دوره