دوره اتوکد ویژه رشته معماری و جوشکاری

مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان و مرکز فنی و حرفه‌ای شهید موسویانزمستان 1401

تذکرات مهم

تذکر1

آموزش کلیه دوره‌ها رایگان و ‌برای عموم آزاد است و مبلغی جهت ثبت‌نام در پرتال فنی و حرفه‌ای و شرکت در آزمون دوره اخذ می‌گردد.

تذکر2

دوره اتوکد به صورت حضوری در محل دانشگاه کاشان و دوره جوشکاری در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهید موسویان برگزار می‌گردد و در پایان این دوره‌ها پس از قبولی در آزمون دوره، گواهینامه فنی و حرفه‌ای اعطاء خواهد گردید.

تذکر4

ظرفیت دوره‌ها محدود است و اولویت با افرادی است که زودتر ثبت‌نام نمایند.

تذکر5

دانشجویان دانشگاه کاشان که حداقل یکی از دوره‌های مذکور را بگذرانند با تأئید معاون آموزشی دانشکده، آن دوره جایگزین دروس کارآموزی و مهارت‌آموزی می‌گردد.

تذکر6

مهلت ثبت نام دوره‌ها تا پایان روز 12 اسفند‌ماه می باشد.

تذکر7

افرادی که در دوره‌های با مدرک گواهینامه فنی و حرفه‌ای شرکت می‌کنند در صورت شرکت نکردن در آزمون دوره، هزینه آزمون به آن‌ها مسترد نخواهد گردید.

تذکر8

در صورت به حد نصاب نرسیدن و برگزار نشدن هریک از دوره‌ها، شهریه آن دوره عودت خواهد گردید.

نام دوره

زمان دوره

شهریه جهت ثبت‌نام و شرکت در آزمون

محل برگزاری

اتوکد ویژه رشته معماری

سه‌شنبه‌ها ساعت 15:30 الی 17 و

چهارشنبه‌ها ساعت 14 الی 16

135هزار تومان

دانشگاه کاشان

جوشکاری

دوشنبه‌ها ساعت 8 الی 12

135هزار تومان

مرکز فنی و حرفه‌ای شهید موسویان

برای ثبت نام در این دوره‌ها‌ شرکت‌کنندگان می بایست مبلغ دوره را

به شماره کارت 1412  0006  8370  5859  به نام شرکت ایرانیان ستاره ثریا واریز نمایند و سپس   وارد لینک ثبت‌نام گردند

متقاضیان سؤال یا پیشنهاد راجع به دوره ها می توانند با شماره 09301091296 تماس یا از طریق پیام‌رسان ایتا ارتباط حاصل نمایند.