دوره‌های مشترک با مرکز فنی و حرفه‌ای ناجی‌آباد(ثبت نام به اتمام رسید)

۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۰ کد : ۲۰۱۵۱ اخبار مرکزکارآفرینی

اطلاعات تکمیلی، قوانین و شرایط دوره‌های مشترک با مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای ناجی‌آباد کاشان تابستان1401

تذکر1

ثبت نام دوره رایگان و ‌برای عموم آزاد است و فقط مبلغ 120هزارتومان بابت ثبت‌نام در پرتال فنی و حرفه‌ای، ثبت‌نام آزمون و گواهی دوره، در جلسه‌ی اول از متقاضی اخذ خواهد گردید.

تذکر2

تعدادی از دوره‌ها به صورت حضوری و تعدادی هم به صورت ترکیبی(مجازی-حضوری)  حضوری در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای ناجی‌آباد) برگزار می‌گردد.

تذکر3

ظرفیت دوره‌ها محدود است و اولویت با افرادی است که زودتر ثبت‌نام نمایند.

تذکر4

آخرین مهلت ثبت نام دوره‌ها تا پایان روز 31خرداد 1401 می باشد و شروع دوره‌ها از تیرماه خواهند بود.

تذکر5

در پایان برگزاری این دوره‌ها بعد از برگزاری آزمون ، گواهی فنی و حرفه‌ای از طرف سازمان فنی و حرفه‌ای  صادر می‌گردد. ضمناً  دانشجویان دانشگاه کاشان که حداقل یکی از دوره‌های مذکور را بگذرانند با تأئید معاون آموزشی دانشکده، جایگزین دروس کارآموزی و مهارت‌آموزی می‌گردد.

تذکر6 برای اطلاع از سرفصل دوره‌ها به سایت https://www.irantvto.ir/ مراجعه نمایید.

نام دوره

زمان دوره

چگونگی برگزاری دوره

مانتودوزی