دوره‌های تجهیزات سردکننده و موتورهای بنزینی(ثبت نام به اتمام رسید)

۰۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۱ کد : ۲۰۱۴۷ اخبار مرکزکارآفرینی

اطلاعات تکمیلی، قوانین و شرایط در دوره‌های تجهیزات سردکننده و موتورهای بنزینی-تابستان1401

ثبت نام دوره‌برای عموم آزاد است و شهریه‌ در جدول ذیل ذکر شده است. در ضمن تخفیف 50 درصدی برای دانشجویان دانشگاه کاشان و پرسنل دانشگاه کاشان در نظر گرفته شده است.

دوره‌ها به صورت حضوری در محل مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهید موسویان برگزار می‌گردد.

ظرفیت دوره‌ها محدود است و اولویت با افرادی است که زودتر ثبت‌نام نماند.

آخرین مهلت ثبت نام دوره‌ها تا پایان روز 31 خرداد 1401 می باشد و شروع دوره‌ها از تیرماه خواهند بود.

در صورت انصراف از دوره‌ها، هزینه عودت داده نمی‌شود. فقط در صورت برگزار نشدن دوره‌ها، هزینه آن‌ها تا چند ماه بعد، به حساب ثبت‌نام کننده( مندرج در فرم ثبت‌نام) واریز خواهدگردید.

در پایان برگزاری این دوره‌ها بعد از برگزاری آزمون ، گواهی فنی و حرفه‌ای از طرف سازمان فنی و حرفه‌ای  صادر می‌گردد. ضمناً  دانشجویان دانشگاه کاشان که حداقل یکی از دوره‌های مذکور را بگذرانند با تأئید معاون آموزشی دانشکده، جایگزین دروس کارآموزی و مهارت‌آموزی می‌گردد.

7 برای اطلاع از سرفصل دوره‌ها به سایت https://www.irantvto.ir/ مراجعه نمایید.

کد دوره

نام دوره

زمان دوره

شهریه  دوره