دوره تفکر طراحی و تیم‌سازی

۰۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۴ کد : ۱۸۷۳۷ اخبار مرکزکارآفرینی

اطلاعات تکمیلی، قوانین و شرایط ثبت‌نام

دوره تیم‌سازی و تفکر طراحی در کسب و کار

ثبت نام دوره برای عموم آزاد است  و شهریه دوره‌برای دانشجویان دانشگاه کاشان و کلیه کارکنان دانشگاه کاشان و خانواده محترم آن‌ها با احتساب 50% تخفیف در نظر گرفته شده است.

دوره‌به صورت مجازی از طریق سامانهLMS دانشگاه کاشان برگزار می‌گردد.

مهلت ثبت نام دوره‌ تا پایان روز 13 اسفند 1400 می باشد.

در صورت انصراف از دوره‌، هزینه عودت داده نمی‌شود. فقط در صورت برگزار نشدن آن، هزینه آن‌ تا چند ماه بعد، به حساب ثبت‌نام کننده( مندرج در فرم ثبت‌نام) واریز خواهدگردید.

بعد از اتمام دوره برای شرکت‌کنندگانی که حداقل در دو سوم جلسات دوره‌ حضور داشته‌اند و در آزمون پایانی نمره لازم  را کسب نمایند  گواهی‌نامه از طرف مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان صادر خواهد گردید.

کد دوره

نام دوره

زمان دوره

سرفصل دوره

شهریه  دوره

شهریه  دوره ویژه دانشجویان دانشگاه کاشان و پرسنل دانشگاه کاشان و خانواده پرسنل با احتساب 50% تخفیف

تفکر طراحی و تیم‌سازی

(10 ساعت)

شنبه‌ها ساعت 20 الی 22

لینک سرفصل دوره

120هزار تومان

60هزار تومان

لینک ثبت‌نام ویژه دانشجویان و پرسنل دانشگاه کاشان

لینک ثبت‌نام ویژه سایرین

متقاضیان سؤال راجع به دوره می توانند با شماره‌های55913284 یا  09301091296 از طریق واتساپ ارتباط حاصل نمایند.