کارگاه قوانین و مقررات بیمه و تأمین اجتماعی ویژه شرکت‌ها

اطلاعات تکمیلی، قوانین و شرایط کارگاه

قوانین و مقررات بیمه و تأمین اجتماعی ویژه شرکت‌ها- دی‌ماه1400

1

ثبت نام کارگاه ‌برای عموم آزاد است و شهریه‌ در جدول ذیل ذکر شده است. در  ضمن برای دانشجویان دانشگاه کاشان و شرکت‌های مستقر در مرکز رشد، مرکز تجاری‌سازی و پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان 50درصد تخفیف در نظر گرفته شده است.

2

کارگاه به صورت حضوری در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده حقوق دانشگاه کاشان برگزار می‌گردد.

4

مهلت ثبت نام کارگاه تا پایان روز 10 دی‌ماه 1400 می باشد.

5

در صورت انصراف از کارگاه، هزینه عودت داده نمی‌شود. فقط در صورت برگزار نشدن کارگاه، هزینه آن‌تا چند ماه بعد، به حساب ثبت‌نام کننده( مندرج در فرم ثبت‌نام) واریز خواهدگردید.

6

بعد از اتمام کارگاه برای شرکت‌کنندگانی که در کارگاه حضور داشته‌اند گواهی‌نامه از طرف مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان صادر خواهد گردید.

نام کارگاه

زمان و مکان کارگاه

شهریه  کارگاه

شهریه  کارگاه ویژه دانشجویان  دانشگاه کاشان  و  شرکت‌های مستقر در مرکز رشد، مرکز تجاری‌سازی و پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان  با احتساب 50% تخفیف