دوره نصب و تعمیرات پکیج-مهلت ثبت نام به اتمام رسید

۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۵ کد : ۱۷۹۹۷ اخبار مرکزکارآفرینی

اطلاعات تکمیلی، قوانین و شرایط دوره‌  نصب و تعمیرات پکیج- تابستان1400

ثبت نام دوره‌برای عموم آزاد است و شهریه‌ در جدول ذیل ذکر شده است. در ضمن برای دانشجویان دانشگاه کاشان و پرسنل دانشگاه کاشان 60درصد تخفیف در نظر گرفته شده است.

قسمت تئوری دوره به صورت مجازی از طریق سامانهLMS دانشگاه کاشان برگزار می‌گردد و دوره عملی آن به صورت حضوری برگزار خواهد گردید.

مهلت ثبت نام دوره‌ تا پایان روز19شهریورماه و زمان شروع دوره از 20شهریورماه  می باشد.

ظرفیت دوره‌ محدود است و به محض پرشدن ظرفیت، لینک ثبت‌نام بسته خواهد شد.

در صورت انصراف از دوره‌، هزینه عودت داده نمی‌شود. فقط در صورت برگزار نشدن دوره‌، هزینه آن‌ تا چند ماه بعد، به حساب ثبت‌نام کننده( مندرج در فرم ثبت‌نام) واریز خواهدگردید.

در پایان برگزاری این دوره‌ بعد از برگزاری آزمون ، گواهی فنی و حرفه‌ای از طرف سازمان فنی و حرفه‌ای  صادر می‌گردد.

هزینه‌های ثبت‌نام در سایت فنی و حرفه‌ای و شرکت در آزمون دوره و صدور گواهی بر عهده‌ی ثبت‌نام‌کننده می‌باشد که از طرف فنی و حرفه‌ای اعلام می‌گردد.

کد دوره

نام دوره

زمان دوره

شهریه  دوره