مهارت‌های کارآفرینی و کسب و کار(۱)(مهلت ثبت نام به اتمام رسید)

۰۶ تیر ۱۴۰۰ | ۲۱:۲۵ کد : ۱۷۷۸۷ اخبار مرکزکارآفرینی

اطلاعات تکمیلی دوره‌های مهارت‌های کارآفرینی(1) -تابستان 1400

تذکر1

این دوره‌ها با مشارکت سازمان فنی و حرفه‌ای برگزار می‌گردد و برای عموم آزاد و رایگان است.

تذکر2

هزینه‌های ثبت‌نام در سایت فنی و حرفه‌ای و شرکت در آزمون دوره و صدور گواهی بر عهده‌ی ثبت‌نام‌کننده می‌باشد که از طرف فنی و حرفه‌ای اعلام می‌گردد.

تذکر3

این دوره‌ها به صورت پکیجی برگزار می‌گردد و امکان ثبت‌نام در یک تک دوره وجود ندارد و متقاضی باید  در هر سه دوره شرکت کند.

تذکر4

مهلت ثبت نام دوره‌ها تا پایان روز17تیرماه می باشد.

تذکر5

در پایان برگزاری این دوره‌ها بعد از برگزاری آزمون ، گواهی فنی و حرفه‌ای از طرف سازمان فنی و حرفه‌ای  صادر می‌گردد.

تذکر6

دانشجویان دانشگاه کاشان که حداقل یکی از دوره‌های مذکور را بگذرانند با تأئید معاون آموزشی دانشکده، جایگزین دروس کارآموزی و مهارت‌آموزی می‌گردد.

زمان کلاس‌های مهارت‌های کارآفرینی: شنبه‌ها و دوشنبه ها ساعت 21 الی 23

مهلت ثبت نام به اتمام رسید

متقاضیان سؤال یا پیشنهاد راجع به دوره‌ها می توانند با شماره‌های 55913284 یا  09301091296تماس حاصل فرمایند