کارگاه پرورش میلورم( مهلت ثبت نام به اتمام رسید)

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۱ کد : ۱۷۵۵۸ اخبار مرکزکارآفرینی

اطلاعات تکمیلی، قوانین و شرایط کارگاه پرورش میلورم

ثبت نام کارگاه برای عموم آزاد است  و شهریه‌ها در جدول ذیل ذکر شده است.

قسمت تئوری کارگاه به صورت مجازی از طریق سامانهLMS دانشگاه کاشان و قسمت عملی کارگاه به صورت حضوری برگزار می‌گردد.

3  دانشجویان، دانش‌آموختگان و کارکنان دانشگاه کاشان می‌توانند از 70درصد تخفیف شهریه کارگاه استفاده نمایند

ظرفیت کارگاه محدود است و به محض پرشدن ظرفیت، لینک ثبت‌نام بسته خواهد شد.

مهلت ثبت نام کارگاه تا پایان روز1400/2/25می باشد.زمان تئوری کارگاه1400/2/28ساعت 20 و زمان عملی کارگاه 1400/2/30 ساعت 9الی 12 می‌باشد.

در صورت انصراف از کارگاه، هزینه عودت داده نمی‌شود. فقط در صورت برگزار نشدن کارگاه، هزینه آن‌ها تا چند ماه بعد، به حساب ثبت‌نام کننده( مندرج در فرم ثبت‌نام) واریز خواهدگردید.

بعد از اتمام کارگاه برای شرکت‌کنندگانی که در  جلسات کارگاه حضور کامل داشته‌اند تأئیدیه فنی و حرفه‌ای صادر می‌گردد.

کد کارگاه

نام کارگاه

زمان دوره

شهریه  کارگاه