برندگان مسابقه مجازی کتابخوانی

۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۵ کد : ۱۱۲۳۹ اخبار اخبار مرکزکارآفرینی
پنجمین دوره مسابقه‌ی کتابخوانی کارآفرینی با محوریت کتاب ، افسانه کارآفرینی به همت و تحت نظر مرکز کارآفرینی دانشگاه و با مشارکت بنیاد نخبگان سعیدی به صورت مجازی در روز چهارشنبه مورخ ۳۱/۲/۱۳۹۹ ساعت ۱۱ برگزار گردید. برگزاری این مسابقه مجازی که با هدف ترویج فرهنگ و تفکر کارآفرینی در میان نسل جوان دانشگاهی می‌باشد با استقبال زیادی از سوی جامعه دانشگاهی( ۴/۷۶% دانشجویان، ۶/۱۲% دانش آموختگان و ۱۱% کارکنان دانشگاه) مواجه گردید. همچنین در این مسابقه ۱۱۰ سوال چهار گزینه ای طراحی شد و برای هر شرکت کننده ۴۰ سوال بصورت کاتوره¬ای در مدت ۳۰ دقیقه در نظر گرفته شد.

پنجمین دوره مسابقه‌ی کتابخوانی کارآفرینی با محوریت کتاب" افسانه کارآفرینی" به همت و تحت نظر  مرکز کارآفرینی دانشگاه و با مشارکت بنیاد نخبگان سعیدی به صورت مجازی در روز چهارشنبه مورخ 31/2/1399 ساعت 11 برگزار گردید.  برگزاری این مسابقه مجازی که با هدف ترویج فرهنگ و تفکر کارآفرینی در میان نسل جوان دانشگاهی می‌باشد با استقبال زیادی از سوی جامعه دانشگاهی( 4/76% دانشجویان، 6/12% دانش آموختگان و 11% کارکنان دانشگاه)  مواجه گردید. همچنین در این مسابقه 110 سوال چهار گزینه ای طراحی شد و برای هر شرکت کننده 40 سوال بصورت کاتوره­ای در مدت 30 دقیقه در نظر گرفته شد.

کتاب افسانه کارآفرینی معروف‌ترین اثر مایکل برگر است. ایشان که خود یک کارآفرین بوده و به چند صد شرکت کوچک مشاوره‌ی کارآفرینی داده است، در این کتاب به ارائه دیدگاهی واقع‌بینانه از کارآفرینی پرداخته است. ایشان ضمن پرداختن به روحیات و دیدگاه‌های یک کارآفرین، باورهای غلط این حوزه را مورد بررسی قرار داده و دلایل مشترک ناکامی استارت آپ‌های نوپا را به روشنی بررسی کرده و راه‌کار ارائه نموده است.

در پایان برگزاری این مسابقه، افراد ذیل انتخاب و مشمول دریافت جوایز نقدی گردیدند:

1. خانم زهرا صالحی دانشجوی کارشناسی رشته علوم تربیتی ورودی97، مبلغ 850هزار تومان
  2. خانم زینب صالحی دانشجوی کارشناسی رشته حقوق ورودی96، مبلغ 850هزار تومان
  3. خانم مینا خیراندیش‌فرد دانشجوی کارشناسی رشته حقوق ورودی96، مبلغ 500هزار تومان
  4. آقای محمد نیکوئی‌مهر کارمند حوزه تجاری‌سازی و نوآوری، مبلغ 300هزار تومان
  5. خانم زینب ابوفاضلی دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی شیمی ورودی96، مبلغ 100هزار تومان
  6. آقای سیدسبحان حسینی بلداجی دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی برق ورودی95، مبلغ 100هزار تومان
  7. خانم زهرا سلطانی چهل‌خانه دانش‌آموخته رشته ریاضی دانشگاه کاشان، مبلغ 100هزار تومان
  8. خانم فاطمه تصدیقی دانشجوی کارشناسی رشته بیوتکنولوژی ورودی95، مبلغ 100هزار تومان
  9. خانم معصومه غلامی ارجنکی دانش‌آموخته رشته الهیات دانشگاه کاشان، مبلغ 100هزار تومان