برنامه‌های جدید مرکز کارآفرینی

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۵ کد : ۹۹۲۰ اخبار اخبار مرکزکارآفرینی
رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان از برگزاری برنامه‌ی جدید ترویجی (دورهمی کارآفرینی) در این دانشگاه خبر داد.

رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان از برگزاری برنامه‌ی جدید ترویجی  در این دانشگاه خبر داد.
داوود حسنعلیان با بیان اینکه هر کسب و کار جدیدی با خلاقیت، نوآوری، جسارت و پذیرش ریسک عجین است و در این راستا آنچه که اعتلای جامعه را رقم می‌زند صرفاً دانش و یا دانایی مرتبط با این حوزه  نیست، افزود: دانایی مقوله‌ای ذهنی است و تعمیم و تعمیق مقوله‌های صرفاً دانشی و ذهنی در صورتیکه تبلور عینی پیدا نکند و به توانایی تبدیل نشود، ارزش افزوده و ثروت تولید نمی‌شود.
 وی حوزه‌ی کارآفرینی را حوزه تجلی دانایی و به عبارت دیگر بروز توانایی عنوان کرد و اظهار داشت: بر همین اساس، رسالت ترویج خلاقیت و کارآفرینی را کسانی بخوبی می‌توانند انجام دهند که خود این مسیر را پیموده‌اند نه اینکه صرفاً دانسته‌اند.
وی خاطر نشان کرد:  بر این اساس اصول و برنامه‌ی کاری مرکز کارآفرینی دعوت از افرادی با تأثیرگذاری حداکثری بر مخاطبین و علاقمندان است و آن‌ها کسانی هستند که علاوه بر تجربه‌ی کار عملی، بارها زمین خورده‌اند، بلند شده‌اند و بر شرایط سخت و صعب فائق آمده‌اند.
رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان اظهار کرد: در این راستا مرکز کارآفرینی برنامه‌های متنوعی را عملیاتی نموده و یا در دست اقدام داردکه یکی از این برنامه ها نشستهای علم، کارآفرینی و اشتغال است و مختص افراد توانمندی است که در سطوح عالی و صنایع بزرگ موفق بوده‌اند و برند ملی و منطقه‌ای کسب کرده اند و همچنین برنامه کارآفرینی بانوان که امید است در تابستان عملیاتی شود و هم‌اکنون برنامه‌ی دورهمی‌های کارآفرینی با تأکید بر راه‌اندازی عملی کسب و کارهای کوچک انجام می‌شود.
حسنعلیان با اشاره به اینکه این دورهمی‌ها با شرکت اساتیدی که صرفا خود مدیرعامل شرکتی هستند برگزار می‌شود، خاطر نشان کرد: این نشست‌ها و استفاده از تجربیات آنها راهنمای خوبی جهت ورود به  عرصه‌ی کسب و کارهای کوچک هستند زیرا آشنایی مخاطبان در کاهش ریسک و عملکرد بهتر  انها مؤثر می‌باشد..
رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان به برگزاری  اولین برنامه دورهمی کارآفرینی با موضوع «راه‌اندازی عملی کسب و کارهای کوچک» و با حضور دکتر حسین خصاف مدیرعامل شرکت ارومد سه‌شنبه هفته‌ی گذشته اشاره کرد و افزود: برنامه‌ی دوم دورهمی کارآفرینی نیز در روز سه‌شنبه 31 اردیبهشت ماه جاری با موضوع «نقش‌های لازم برای مدیریت کسب و کارهای کوچک» و با حضور دکتر محمد عقیقی مدیرعامل شرکت آتاو در سالن کنفرانس (کلاس14) دانشکده‌ی علوم پایه برگزار خواهد شد.