برگزاری هشتمین مسابقه ایده‌پردازی

۲۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۸۲۵۳ اخبار رویدادها
هشتمین مسابقه ایده‌پردازی دانشگاه با موضوع مشکلات و فرصت‌ها در تاریخ ۲۲ اسفندماه ۹۶ در دانشگاه برگزار شد.

هشتمین مسابقه ایده‌پردازی دانشگاه با موضوع مشکلات و فرصت‌ها در تاریخ 22 اسفندماه 96 در دانشگاه برگزار شد. هدف اساسی از برگزاری این مسابقات که به دو شکل کلی و آزاد و پردیسی و با موضوع مشخص هر ساله در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود، گسترش فرهنگ خلاقیت و نوآوری با رویکرد تجاری‌سازی و کارآفرینی است. ملاک ارزیابی ایده‌ها همانند شرایط ورود به مرکز رشد یعنی نوآورانه‌بودن، اجرایی‌بودن و اقتصادی‌بودن طرح‌هاست. البته تشکیل و استفاده از گروه‌ها به صورت بین‌رشته‌ای و نحوه اجرا نیز در نظر گرفته می‌شود.

نفرات ذیل به عنوان نفرات اول تا سوم انتخاب شدند:

• نفر اول آقای مرتضی شفیعی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد فیزیک پلاسما با ایده « طراحی و ساخت دستگاه جدا‌کننده ضایعات PET از PVC»
  • نفر دوم آقایان جواد ثابت، دانشجوی کارشناسی مدیریت و سیدعلی محمدیه با ایده «زبان برنامه‌نویسی ایرانی»

قابل توجه اینکه به نفرات برتر جوایز نقدی، امکان ورود به مرکز رشد دانشگاه و گواهینامه ایده برتر تعلق گرفت.