سمینار آشنایی با روش‌های جذب سرمایه

۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۶ کد : ۷۶۷۴ اخبار رویدادها

اولین نشست سرمایه‌گذاران نیک‌اندیش کارایا با حضور گسترده دانشجویان و اساتید دانشگاه کاشان برگزار شد. در این نشست مرتضی دانش ضمن تبیین روش‌های سرمایه‌گذاری و همچنین معرفی گروه سرمایه‌گذاران کارایا، مهندس شکوری از کارآفرینان برتر کشور، ضمن بیان تجربیات خود، اصول بنیادین ضروری برای موفقیت استارتاپ‌ها را تشریح نمودند.

سرمایه‌گذاران نیک‌اندیش کارایا یکی ازگروه هایی هستند که ضمن حمایت از  ایده‌های نوآورانه و یا استارتاپ‌ها با ارائه مشاوره‌های مالی و فنی در تلاش است تا با کمک به ایجاد بستر اقتصادی به توسعه فرهنگ کارآفرینی کمک نماید.

با توجه به ضعف نهادهای مالی و احتیاط در سرمایه‌گذاری بر روی استارتاپ‌ها سرمایه‌گذاران می‌توانند یکی از سه ضلع موفقیت در اجرای ایده‌ها باشد.  تجمع کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و فناوران میتواند متضمن موفقیت استارتاپ‌ها باشد. به دلیل برنامه دعوت از سرمایه گذاران در دانشگاه بشکل منظم به همراه کارافرینان انجام میشود