کارگاه پرورش میلورم(تمدید ثبت نام)

۱۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۹ کد : ۱۸۲۴۵ اخبار مرکزکارآفرینی

اطلاعات تکمیلی، قوانین و شرایط کارگاه پرورش میلورم

1

ثبت نام کارگاه برای عموم آزاد است  و شهریه‌ها در جدول ذیل ذکر شده است.  در ضمن برای دانشجویان دانشگاه کاشان و پرسنل دانشگاه کاشان و خانواده پرسنل، 70درصد تخفیف در نظر گرفته شده است.

2

ظرفیت کارگاه محدود است و به محض پرشدن ظرفیت، لینک ثبت‌نام بسته خواهد شد.

3

مهلت ثبت نام کارگاه تا پایان 25 آبان‌ماه تمدید گردید. زمان برگزاری دوره تئوری و عملی، صبح و بعد از ظهر چهارشنبه 26آبان خواهد بود.

4

در صورت انصراف از کارگاه، هزینه عودت داده نمی‌شود. فقط در صورت برگزار نشدن کارگاه، هزینه آن‌ها تا چند ماه بعد، به حساب ثبت‌نام کننده( مندرج در فرم ثبت‌نام) واریز خواهدگردید.

5

بعد از اتمام کارگاه برای شرکت‌کنندگانی که در  جلسات کارگاه حضور کامل داشته‌اند تأئیدیه فنی و حرفه‌ای صادر می‌گردد.

شرکت‌کنندگانی که برای راه اندازی میلورم انعقاد قرارداد کنند 10 هزار مولد رایگان به آنها داده می شود.

کد کارگاه

نام کارگاه

زمان دوره

شهریه  کارگاه