مرکز کارآفرینی

انتخاب وب سایت:
  • اخبار و رویدادها

برگزاری ششمین مسابقه ایده پردازی
ششمین رویداد ایده پردازی در روز دوشنبه 16 اسفند 1395 با عنوان «هر مشکل ، یک فرصت» توسط مرکز کارآفرینی دانشگاه در سالن کنفرانس دانشکده علوم پایه با هدف شناسایی و توانمندسازی ایده ها و تقویت روحیه کارآفرینی و ایده پردازی دانشجویان برگزار شد.
شنبه 21 اسفند 1395  8:46:27
 اصلی ترین رسالت مراکز کارآفرینی سیاستگذاری کارآفرینی دانشگاه هاست
رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: اصلی ترین رسالت مراکز کارآفرینی سیاستگذاری کارآفرینی دانشگاه‌هاست
سه شنبه 19 بهمن 1395  9:17:2
 برگزاری مسابقه ایده به روش طوفان فکری
مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان همزمان با برگزاری هفته پژوهش به منظور تشویق فرهنگ نوآوری و ایجاد پویایی و همچنین فعال نمودن روش های نوین فعالیت تجاری به عنوان شاخص بومی منطقه کاشان اقدام به برگزاری مسابقات ایده پردازی تحت عنوان " روش های ترغیب مردم به خرید آنلاین " به روش طوفان فکری کرد.
شنبه 4 دى 1395  8:57:51
 مصاحبه کاشان‌آنلاین با رئیس مرکز کارآفرینی
درباره فلسفه وجودی مرکز کارآفرینی در دانشگاه توضیحاتی ارائه بفرمایید. دانشگاه­ها به سه دسته عمده در دنیا تقسیم می­شوند. دسته اول دانشگاه­های آموزشی هستند که به عنوان آکادمی معروف هستند و امروزه دیگر به آنها دانشگاه اطلاق نمی­شود. دسته دوم دانشگاه­های پژوهشی هستند که بیشترین بودجه آن­ها از طریق گرفتن پروژه تحقیقاتی تامین می­شود. دسته سوم نیز دانشگاه­های کارآفرین هستند که مبنای آنها ایجاد نوآوری، فناوری و درنهایت تجاری­سازی است.
جمعه 30 مهر 1395  9:39:33
 دوره‌های آموزشی و مهارتی ویژه پاییز 95
رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: این مرکز در راستای سیاست‌های آموزشی خود،در نیمه اول سال تحصیلی 96-95حدود50 دوره آموزشی و مهارتی در دو حوزه عمومی و تخصصی را برگزار می‌نماید.
چهارشنبه 7 مهر 1395  9:39:50
 برگزاری دوره‌های آموزشی و مهارتی ویژه تابستان 95
رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: مرکز کارآفرینی در تابستان امسال، حدود 47 دوره آموزشی و مهارتی را در دو حوزه عمومی و تخصصی برگزار نمود.
پنجشنبه 1 مهر 1395  8:55:47
 برگزاری مسابقه ایده نما در دانشگاه کاشان
مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان در تاریخ بیست و هفتم اردیبهشت ماه جاری چهارمین رخداد ایده پردازی را تحت عنوان ایده نما برگزار کرد.
سه شنبه 4 خرداد 1395  10:28:50
 سفر علمی اساتید دانشگاه کاشان به دریاچه نمک
سفر علمی با حضور اساتید دانشگاه کاشان در روز چهارشنبه بیست و دوم اردیبهشت ماه به عمق دریاچه نمک برگزار شد.
سه شنبه 4 خرداد 1395  10:6:4
 سفر علمی جمعی از دانشگاهیان دانشگاه کاشان به تپه های ماسه ای مرنجاب
استادان 10 گروه علمی دانشگاه کاشان به همراه هیأت رییسه ، ستاد توسعه خیرین و اتاق بازرگانی در تاریخ اول اردیبهشت ماه جاری بازدیدی از تپه های ماسه ای مرنجاب داشتند
يکشنبه 12 ارديبهشت 1395  9:38:50
 معیار ارزش و اعتبار دانشگاه به درآمد حاصل از فناوری است
رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: معیار ارزش و اعتبار دانشگاه تعداد دانشجو، اساتید و تعداد مقالات نیست بلکه درآمد حاصل از فناوری تعریف شده است. داوود حسنعلیان اظهار داشت: دانشگاه کارآفرین علاوه بر آموزش و تولید علم، باید بتواند تربیت نیروی انسانی مورد نیاز توسعه را در راستای تجاری سازی علم که نمود آن تأسیس شرکت های دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان است عهده دار باشد.
چهارشنبه 5 اسفند 1394  11:54:55
 برگزاری دوره های آموزشی و مهارتی مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان در پاییز امسال
مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان از برگزاری دوره های آموزشی و مهارتی در پاییز امسال در این دانشگاه خبر داد.
سه شنبه 5 آبان 1394  8:22:16
 کارآفرینی اساس موفقیت و توسعه دانشگاه است
رئیس مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: اساس و پایه اصلی موفقیت و توسعه دانشگاه در تمامی زمینه‌ها، کارآفرینی است زیرا در قرن حاضر سرعت رشد اقتصادی بر پایه نوآوری استوار است و لذا باید بستر لازم را برای رشد کسانی که ایده را به محصول تبدیل می نمایند فراهم سازیم و در حقیقت کارآفرینی ارتباط دهنده دانش و علوم، با صنعت و بازار است.
سه شنبه 9 تير 1394  9:32:40
 اساس موفقیت و توسعه دانشگاه کارآفرینی است
مدیر مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: اساس و پایه اصلی موفقیت و توسعه دانشگاه در تمامی زمینه‌ها، کارآفرینی است زیرا در قرن حاضر سرعت رشد اقتصادی بر پایه نوآوری استوار است و لذا باید بستر لازم را برای رشد کسانی که ایده را به محصول تبدیل می نمایند فراهم سازیم و در حقیقت کارآفرینی ارتباط دهنده دانش و علوم، با صنعت و بازار است.
دوشنبه 8 تير 1394  13:28:22
 نتایج 1 - 50 از تعداد 50  خبر